Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

GASTENBOEK

30 berichten op 3 pagina's
Anne Claij
21-04-16 15:28:59
Wat was het fijn om met het hele team van Philadelphia bij jou een workshop te volgen! Tien vrouwen in een gezellige keuken die er vrolijk op los kakelen, je zou denken daar komt niets van terecht maar het tegendeel was waar. We gingen alle tien voldaan en met een prachtig voorjaarsnest de deur uit! Bedankt voor je creativiteit en een geslaagde en gezellige avond! Groet van ons allemaal: Gretha, Inge, Irene, Hila, Gerrie, Alinda, Margriet, Marjolein , Joke en Anne.
Anneke Scholten
08-11-15 18:51:10
Helaas moet ik het al weer een tijdje zonder bloemenabonnement doen. Ik heb er vorig jaar een schooljaar lang van mogen genieten. Van de verschillende boeketten en de leuke bloementaartjes. Bijna elke keer zat er wel een bloem of gras in dat ik nog niet kende. Tijdens mij verhuizing heb ik ook wel eens een boeket cadeau gedaan aan een van mijn verhuishulpen. Dat werd wel gewaardeerd! Als ik weer in de buurt van Nunspeet werk zou vinden, wist ik het wel: bloemenabonnement. Tot die tijd af en toe een leuke workshop In de zwarte schuur.
Toos Fransen-Klomp
22-10-15 22:08:34
Lieve dochter,
Ik vind het geweldig hoe je het allemaal aangepakt hebt en hoe het allemaal loopt. Je maakt mooie boeketten, van bruidsboeket tot grafstuk, bloemen in huis: allemaal prachtig!
Liefs van je moeder.
Marion Sewuster
10-10-15 23:30:31
Super blij met het mooie bloemwerk voor onze bruiloft!!! Eerst een gesprek om onze wensen te bespreken, daar werd ik al helemaal enthousiast van! Leuke originele suggesties die volledig aan onze wensen voldeden. Niet alleen het prachtige boeket voor mijzelf maar ook de bruidsboeketjes voor de bruidsmeisjes waren beeldschoon. Schattig en het juiste formaat zonder problemen konden onze meiden boeketje vasthouden ze konden tegen een stootje en zijn de hele dag mooi gebleven! Ook aan de strooimandjes met rozenblaadjes is gedacht, zo leuk! Verder de corsages ideaal met een magneetje dus geen beschadigingen aan de kleding. Tot slot de grote verrassing op de dag zelf, de prachtige aankleding van onze tuin. Een stoere maar ook sjieke/romantische entree dmv de stokken met kleine boeketjes in (lastig te omschrijven maar de foto's zeggen alles), in combinatie met een mooi stuk aan de deur. Ik zal de foto's zsm doorsturen naar de site! Kortom een fantastische samenwerking met een super resultaat! Voor ieder bruidspaar aan te bevelen!!!
Marianne van Esch
14-09-15 12:31:15
Top, zoals jij onze vaas iedere keer weer opnieuw verzorgd.
Je luistert erg goed naar mijn wensen en we zien dat zeker terug in het eindresultaat.
Medi Holstege
30-08-15 22:59:53
Lieve Clementia,
Zolang heb ik (toch wel jaloers) gekeken naar de prachtige boeketten die jij iedere 2 weken rondbezorgd. Nu kreeg ik je mailtje met de bevestiging van mijn aanmelding. Zie vol verlangen uit naar mijn eerste "levering" op 10 september..... Te gek!
Succes Medi 👍
Marijke en Marthijn Renne
26-06-15 08:37:22

Bericht: Toen wij bij jou thuis kwamen om onze wensen voor onze corsages en een polscorsage door te spreken, gingen we heel tevreden naar huis. Je luisterde aandachtig, kwam met goede suggesties en dacht ook aan de praktische kant. Het resultaat: Een originele polscorsage die het gedurende de dag goed volgehouden heeft, mooie corsages voor onze gasten en zelfs een kindercorsage voor ons neefje. Super!
Alleen al het doosje waarin de corsages voor ons als bruid en bruidegom geleverd werden, was speciaal!

Sofie Veersma
18-04-15 20:39:09
Wij willen je hartelijk bedanken voor het prachtige bloemstuk dat je voor ons hebt gemaakt, het was hartverwarmend mooi!!!
Marcel Herman
11-03-15 09:51:14
Gefeliciteerd met je nieuwe bezorgauto!
Wilma van der Horst
18-12-14 15:37:49
Lieve Clé,

De kerstworkshop was weer bijzonder geslaagd! Krijg veel reacties op de 'blikvanger'! Kan ik me vast aanmelden voor de workshop voor Kerst 2015 😉?Bedankt voor de leuke avond.
Tonen: 5  10   20


 

 


 

 


 


 

 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Info