Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

2023-2024:

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of bijv. met je zussen. Er is plaats voor 10 a 12 personen op een avond.

De kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis.

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en als iedereen het bakje koffie of thee heeft leeggedronken gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en ik mail je de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Of we bedenken samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn. Je kunt dan bijv. de materialen hier ophalen (geen beschrijving op papier erbij!!).

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 a 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Stuur mij een mail en we kijken samen wat er mogelijk is. Geen kinderfeestjes mogelijk.


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

WORKSHOPS 2023-2024


 

Data:    

 


 

Kosten:   Herfstworkshops 2023:

(Geweest)

 


 

 Kerstworkshops 2023:

(Geweest)
  


Voorjaarsworkshops 2024:


LENTE, OH LENTE!!

We gaan een langwerpig stuk op een plank van ongeveer 60 cm maken. We gaan aan het werk met takken, lijmpistool, ijzerdraad en 4 flesvaasjes die we vullen met gezellige voorjaarsbloemetjes. Natuurlijk mogen de eitjes en veertjes niet ontbreken in het voorjaar dus die krijgen ook nog een plekje op het stuk.

Je kunt de flesvaasjes zelf opnieuw vullen met verse voorjaarsbloemetjes en zo heb je steeds een fris voorjaarsstuk in je eigen favoriete kleuren.


Wil je meedoen? Stuur me een bericht via het contactformulier en je krijgt zsm een mail of er nog plek is.

Misschien tot dan!!Data:
Woensdagavond 6 maart: nog 5 plekken vrij
Woensdagavond 13 maart: VOL
Donderdagavond 14 maart: VOL


Kosten:


                                 € 37,50 Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info