Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

2023-2024:

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of bijv. met je zussen. Er is plaats voor 10 a 12 personen op een avond.

De kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis.

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en als iedereen haar bakje koffie of thee heeft leeggedronken gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en ik mail je de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Of we bedenken samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn. Je kunt dan bijv. de materialen hier ophalen (geen beschrijving op papier erbij!!).

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 a 12 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Stuur mij een mail en we kijken samen wat er mogelijk is. Geen kinderfeestjes mogelijk.


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

WORKSHOPS 2023-2024


 

Data:    

 


 

Kosten:   Herfstworkshops 2023:

"Herfst op tafel". We gaan een mooi biedermeier-herfststuk maken voor op tafel. In een pompoen of in een ronde doos o.i.d., naar gelang het aanbod van de groothandel op dat moment. We verwerken bessen, bottels, appeltjes, herfstvruchten, bloemen, ranken etc.  

 Dinsdag 3 okt  2023:  geweest     
Woensdag 4 okt 2023: geweest

€  37,50 

Kerstworkshops 2023:

We gaan een stuk maken voor op tafel. Een stuk dat op pootjes staat op een houten ondergrond (een half stammetje). In het stuk komt kerstgroen, eucalyptus, bladmateriaal, bessen, dennenappels, diverse bijmaterialen etc. etc. 

Als verlichting heb ik mooie glazen waxinelichthouders gekocht, een beetje doorschijnend bruin glas, supermooi! Er komen 2 van deze lichtjes in het stuk.

 Omdat het stuk wat op pootjes staat is het mooi om wat hangende materialen te verwerken. Een prachtig stuk voor op tafel waar je nog wel overheen kunt kijken tijdens bijv. het kerstdiner.Alle vier de avonden gaan we dit stuk maken.

Maandag 11 december 2023 kerststuk op pootjes: 

(vol)Dinsdag 12 december 2023 kerststuk op pootjes: 

(vol)Woensdag 13 december 2023 kerststuk op pootjes: 

(vol)Donderdag 14 december 2023 kerststuk op pootjes: 

(vol)


€ 39,50


  


Voorjaarsworkshops 2024:

Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info