Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

GASTENBOEK

30 berichten op 6 pagina's
Jennieke Wassink - Polinder
10-10-17 19:43:27
Clementia heeft al het bloemwerk voor onze bruiloft geregeld. Vaasjes, een guirlande, corsages voor de gasten, een bruidsboeket en een corsage voor de bruidegom. Het zag er prachtig uit en maakte onze dag qua styling en sfeer helemaal af! Wat was het lastig om erachter te komen wat we precies wilde, maar door de vragen van Clementia kwamen we een heel eind. Laat het met een gerust hart aan haar over, ze doet het fantastisch! Dankjewel Clementia! Ook na de bruiloft doen de bloemen het nog goed in huis, gezellig :) Hartelijke groet Gerco en Jennieke Wassink
Anne Bliek
09-10-17 22:23:00
Clementia heeft het bruidsboeket voor mijn huwelijk verzorgd. Ik had mij geen betere bloemiste kunnen wensen. Het boeket was niet alleen een plaatje om te zien; het was ook een boeket met een verhaal. Clementia verstaat de kunst om je wensen om te zetten in iets concreets en je daarmee (positief) te verrassen. Het resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen. De kleuren, de bloemen (met een verhaal), het model, de verwijzing naar mijn dierbaren: het was bijzonder mooi. Mijn dank is groot!
Grietje Boerma
30-09-17 13:30:58
Dag Clementia,

We hebben genoten van de workshop van 28-9.
Wat een leuke resultaten.
Dank je wel voor de leerzame gezellige avond.

Hartelijke groeten en wie weet tot een volgende keer.
Mirjam Bouw
12-12-16 22:29:05
Clementia, wat heb jij een mooi rouwstuk gemaakt voor mijn moeder. En ook de stoere potjes van de jongens en het prachtige hart van Amber,echt geweldig. Wij waren er erg blij mee. Nogmaals DANK.
Carin van der Wal
28-09-16 21:55:20
Dank je wel Clementia voor je workshop " herfstmand". Hij heeft een plekje op de eettafel gekregen en hopelijk droogt hij mooi in.
Het was weer erg sfeervol in je gezellige keuken. Ik kom graag met kerst weer, tot dan.
Groetjes,
Carin
Tonen: 5  10   20


 

 


 

 


 


 

 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Info